Já si chtěl asi před půl rokem nechat postavit vestavěnou skříň. Na internetu jsem našel firmu co se tím zabývá, vytvořili mi návrh jak by to mohlo vypadat. Mě se to líbilo i přibližná cena byla dobrá a tak jsem řekl že to tedy chci. Pán mi do telefonu řekl, že se mi do dvou dnů (to bylo tuším pondělí) ozve technik a že se domluvíme kdy to ke mě přijede zaměřit, určit přesnou cenu a sepsat smlouvu a že mám počítat že to zaměření bude tedy zhruba ve čtvrtek nebo v pátek. Ok... tak jsem čekal a čekal a v pátek jsem to nevydržel a volám zpátky že dva dny už uběhli ve středu a nikdo se mi neozval. Omluvili se a že to zaurgují. Další týden v úterý se mi ozval ten technik, že tedy v pátek by dorazil. Souhlasil jsem. V pátek nedorazil, ani nezavolal... Zato další týden ve středu mi volal, že mu do toho něco přišlo a bla bla bla... a že by tedy přijel další pondělí. Tak jsem mu řek že už jezdit nemusí, protože tohle jednání ve mě nevzbuzuje důvěru a najdu si jinou firmu. Pan technik vypadal do telefonu více než udiveně, protože mu to přišlo asi normální a předpokládal že mě jejich nedodržování termínů nevadí nebo co. Naštěstí je dneska firem spousta a tak není problém poslat nespolehlivé firmy k šípku. Totéž bych zvažoval udělat i na tvém místě. Důvěra a respekt mezi zákazníkem a dodavatelem musí být oboustranná. V opačném případě je to cesta do pekel.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.