Tak ten šílený hektický chaoz po příchodu z porodnice pomale utichá. Mám čas i chvíli si senout k PC. Něco na mne leze, tak doufám,že prcka nenakazím. Včera jsem trochu dospávala celý týden. Ještě, že se přítel ukázal jako super táta a ohleduplný partner.... snad mu to vydrží.... Jen to kojení nejde. A už ztrácím mléko. Odstříkám sotva pár kapek.... prsa prázdná... nevím , jak vyburcovat tělo k větší tvorbě.. Zatím papa a mějte se hezky ..... a jestli najete chviličku, tak pisněte, jak válčite s mimískama...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.