| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Imunní jsem byla, než se mi narodil syn. Do té doby jsem trpěla hlavně na bolesti v krku a angíny.

Chřipku jsem chytla poprvé v životě od něj, když jsem ho ošetřovala. To mu bylo cca 2,5 roku. Bylo to úplně šílený, on už byl třetí den z nejhoršího venku, ale já byla totální mrtvola - přebývali jsme v obýváku na gauči (aby bylo všude blízko) a vybavuju si, že jsem ležela v peřinách, on mi seděl na hlavě a koukal na pohádku a já nebyla nejen schopna ho odehnat, ale ani se dostat cca 1,5 metru pro hrnek s čajem - měla jsem strašlivou žízeň. Bylo mi fakt tak zle, že jsem střídavě usínala a bděla a prostě to tělo se nevzchopilo k tomu se pro ten hrnek dohrabat. Napila jsem se až, když přišel manžel z práce a ten hrnek mi podal...

Podruhé jsem chytla chřipku od manžela před necelými dvěma lety (on byl očkovaný, takže měl jen lehký průběh - v podstě jen kašlal)~o~ - to jsem byla právě těhotná v osmém měsíci těhotenství. To bylo taky naprosto šílený, protože jsem měla horekčy k 41 stupňům, strašně špatně se to sráželo a já měla fakt strach, že tu mrňavku uvařím.... S tím břichem se mi už strašně špatně leželo, a vůbec všechno, mm mě vodil i na záchod, měla jsem strach, abych sebou nešvihla....

Njn... doufám, že už mě Ti moji blízcí ničím takhle výživným nepodělí...~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.