| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

nepřekvapilo mě to, psala jsem to už v té minulé diskusi - léčí se s depresí, tak mu nevěří

ale jinak - i doktor je jen člověk, vysokoškolák, který taky neuměl všechno, proto je potřeba v případě nejistoty ptát se víc doktorů a doufat, že se některý z nich trefí

když jsme byla těhotná, doktor ve 12. tt změřil velikost plodu odpovídající asi 8. tt, pozval mě na další kontrolu za 14 dní, já samozřejmě vyklepaná, že je mimi malinký, že je něco špatně, on blábolil něco o tom, že roste skokově
a po těch dvou týdnech mi řekl se smíchem, že on "nepočítal nožičky"

o pár týdnů později (20. tt) jsem byla na plodovce, protože tento mi udělali blbě rozbor, podle doktora na odběru plodovky ty hodnoty odpovídaly buď 10. tt nebo těžkýmu postižení, musela tam být chyba
o další čtyři měsíce později mi jiný doktor (předporodní vyšetření už v nemocnici) zjistil na ultrazvuku, že je málo plodové vody, když jsem se ptala, co to znamená, tak prý mi to vysvětlí při hospitalizaci, ale nehospitalizoval mě, utíkala jsme ke svýmu doktorovi, co to znamená, a on na to, že kdyby bylo málo plodové vody, poznal by to ten doktor při odběru plodovky

a to zdaleka nebylo všechno, co se mi stalo v péči primáře gyn-por. oddělení naší nemocnice

od té doby jsem do této nemocnice odmítala jít s čímkoliv a kdykoliv

takže ano, setkala jsem se s přístupem, který málem neskončil dobře

a mám podobných příhod víc, měním doktory sobě i dětem tak dlouho, dokud nemám pocit, že jsme opravdu v péči odborníků - zubaři, ortopedi, dětská i obvodní doktorka,... prostě všichni

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.