Já doma na dochucení používám nejčastěji bujony od Knorru. Dodají jídlu dobrou chuť a vaří se s nimi lehce. Jsou bez přidaného glutamátu. Jinak ke glutamátu samotnému... souhlasím, že tahle látka není nijak špatná. Škodlivost glutamátu nebyla nikdy prokázána. Navíc ho přirozeně obsahují i potraviny, které běžně jíme a nikdo se nad jejich konzumací nepozastavuje (některé sýry, zralá rajčata,...)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.