| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kuchyň je pro ženu hlavním pracovním prostorem v bytě, a má v ní být ženě příjemně, aby to jídlo za něco stálo.

Protože téhle větě vůbec nerozumím, tak se zeptám...

Chtěla bys novou kuchyň, i kdybys ty v ní nechtěla trávit žádný čas, takže by ses tam nepotřebovala cítit příjemně? To je totiž většinou pohled toho muže, který v kuchyni obvykle ten čas netráví a když už, ke spokojenosti většinou potřebuje jiné věci ~;).

My to máme doma jinak, hlavním pracovním prostorem není kuchyň pro nikoho....a ani nikdy nebyla....ale muž tam na rozdíl ode mě tráví času dost....přesto jsem to byla já, kdo měl potřebu kuchyň (asi podobné úrovně, co popisuješ ty, byla skoro nová, ale nekvalitní, což jsme zjistili až po pár týdnech užívání ~7~) předělat. Ve frontě na předělání toho bylo ale víc, takže než došlo na kuchyň, došly i ty prostředky.

Nakonec jsem letos v létě donutila muže kuchyň sundat, celou jsem ji vydrbala ze všech stran, poopravili jsme panty, já oškrábala dvířka (je to jen slisovaný papír, ani nejsou dřevěná ~8~), koupila barvu, natřela...jako do mých představ to má daleko, ale pomohlo mi to. (Původně jsem chtěla koupit nová ta dvířka, ale nikde neměli rozměry našich skříněk a nechat je vyrobit už bylo momentálně nad naše možnosti).

Takže i já bych hlasovala pro změnu, ať už kompletní výměnu, nebo alespoň tu částečnou renovaci. Za plného provozu se to pak řeší špatně a velmi snadno se stane, že se vždy najde něco důležitějšího. A když pak člověku zůstávají v ruce urvaná dvířka s vykloktanými panty, které už není kam převrtat, je naprd.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.