Pokud nemáte byt na hypotéku a nová kuchyně by byla z úspor a i ty chodíš do práce, tak bych se nebála a kuchyň bych pořídila. Ono i kdyby ses rozhodla byt jednou prodat a jít třeba na domek, tak tou novou pořádnou kuchyní zvedneš cenu toho bytu. Nejhorší je dle mého do nového bytu koupit nějakou levnou "ikeáckou" kuchyni, a pak za ni případně chtít cenu jako za pořádnou kuchyni dělanou na zakázku. Jeden domek se nám hodně líbil, ale já jsem se sekala, že ho ne a ne, protože paní chtěla za levnou kuchyni přes sto tisíc korun a bez kuchyně odmítala dům prodat. Teď mám svou kuchyni dělanou na zakázku, jednou tak dlouhou výrazně líp provedenou a za stejnou cenu jako chtěla ona za opotřebovaný hnus.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.