| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zkopíruji tady mailovou korespondenci se zákaznicí a prosím Vás o nestranný názor, zda jsem na hlavu padlá já nebo ona. Prosím, čtěte odspoda. Děkuji. ~x~

myslím, že nemá smysl o tomto dále diskutovat. Stalo se. Jistě nemáme ani jedna z nás času nazbyt.
Žádné peníze jsem po vás nežádala, tedy mi je nezasílejte. Dvacet korun není částka, o kterou má cenu se hádat. Jen je dobré říci, s čím člověk je nebo není spokojen.

S pozdravem

Není pravda, že je standardem, účtovat zákaznici pouze skutečné poštovné.
Dovoluji si toto tvrdit na základě zkušeností a vzhledem k délce a objemu mého působení na mmb.

Koupila jste ode mne boty ve výborném stavu za velice slušnou cenu. Skutečně a prokazatelně vynaložené náklady na poštovné a speciální druh obalu (jinak by poštovné tak nízké nebylo), jsou 60,- Kč.

Bavíme se tedy o desetikoruně.

Z mého účtu odešlo již dnes ráno na Váš účet 20,- Kč a doufám, že Vám udělají mnoho radosti.

děkuji za vaši odpověď. Chápu, že si účtujete i balné a související náklady. Není to však standardem.
Částku 20,- Kč mi samozřejmě vracet nemusíte, ani jsem to po vás nepožadovala. Jen jsem chtěla, abyste znala mé stanovisko.

Děkuji a přeji hezký den

Katka

to mě mrzí, že jste zklamaná kvůli nákladům na zaslání.
Poštovné sice činilo 50,-Kč, ale jak jste si jistě všimla, boty šly ve speciální obálce určené pro cenná psaní, ta stojí na poště 10,-Kč.
To se dostáváme na 60,-Kč. Čas na zabalení a čas na cestu na poštu včetně benzínu jsou zahrnuty v té desetikoruně, která je navíc.
Vzhledem k tomu, že mojí jednoznačnou prioritou je spokojenost zákaznic, byť v tomto případě necítím, že bych Vás jakkoliv poškodila, posílám Vám částku 20,-Kč zpět.

Přeji pěkný den.

balíček dnes dorazil. Děkuji za sandále i za lízátka.
Bohužel mě však zklamaly náklady na zaslání. Dle ceny na zásilce, činilo poštovné 50,- Kč. Já vám uhradila 70,- Kč.
40 % navýšení nákladů, to je trochu moc, nemyslíte?

S pozdravem

Katka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.