Nejjednodušší je asi mít jen jedno dítě (my máme jedno). Zdědí prostě všechno. Když zemřeli manželovi rodiče, tak se manžel se švagrem domluvili, že hotovost si nechá manžel, dům dostane švagr a doplatí nám zbytek. Za ty peníze jsme si koupili dům jiný. Ale za života rodičů se majetek neřešil (navíc zemřeli dost brzy, nikdo to nečekal). Můj brácha bydlí s mými rodiči a pokud s nimi bude bydlet i nadále, pomáhat jim, starat se o ně, investovat do domu, nebudu pak chtít, aby mě vyplatil. Přišlo by mi to hodně nefér.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.