| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ano - souhlas.
Ale - Ono totiž nejde prioritně o ten majetek. jako jo, žere tě to, že ty dostaneš ho.no, sourozenci baráky a ještě mají rodiče tendenci ti kecat do života a kázat, co a jak máš dělat. A ty ryješ hubou v zemi a posloucháš, jak ten či onen to má děsně těžký - s tím darovaným barákem. No a pak slyšíš - no jo, naše dětičky, dali jsme jim majetky a oni se nám takhle odvděčili. A to tě sere - ty kecy, to všechno, ty lži,který se říkají okolí.
A já ti nevím, kdy se to změnilo - tedy ten můj přístup. Asi když se nám začalo dařit a že jsme to dokázali sami a že ti, co dostali, tak jim to nepřineslo štěstí a lepší život.
A najednou mi je to jedno, slyším, co slyším a je mi to u zadele a žiju si svůj život a po svým - řeči okolí se mě nemůžou dotknout. jenže to je taky dost tím, že jsem spokojená a šťastná - kdybych nebyla, tak co já vím, třeba mě to bude užírat a sžírat dál. Ono je těžký nad tím mávnout rukou, když ryješ hubou v zemi - to si umím představit.
Já dostala nějaký nevyužívaný bavlnky a čajový servis - ten chce teď mamka zpátky, že se jí prý bude hodit k nějaké jídelní soupravě či co. Ještě jsem se nerozhodla, máš pravdu, jsou to jen věci, tak co. ale tak nějak mě ta nehoráznost překvapila, takže asi ohluchnu. Hlavně proto, že to je jediná věc po babičce, co mám. Po druhý jsem nedostala ani ten jeden blbý hrnek, co jsem chtěla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.