Nesleduju a nefandím nikomu.Jediná,které jsem kdy fandila v dobách,kdy jsem to ještě sledovala,byla Helena Houdová.To bylo ještě na samém počátku soutěže Miss.Ono je naprosto jedno,komu člověk fandí,ty holky jsou od první do poslední jak přes kopírák.Jeden ksicht,dvanáct či kolik jmen,takže ve finále je úplně jedno která vyhraje,všechny vypadají stejně.Vím od mamky která vyhrála,vůbec se mi nelíbí.Shodou okolností jsem ji viděla v Blesku ještě před soutěží.Co tam o ní psali?Nic jiného než o všech ostatních.Že chodí s jakýmsi fotbalistou(hokejistou).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.