Jakmile jsme doma všichni, mobil je vzorně na nočním stolku u postele „na potichu“ a svět pro mě skončil, pohybuji se po domě a na zahradě bez mobilu. Když jsem s dětmi bez manžela v bazénu ... taky telefon odložený. Když jdu spát, telefon je „na potichu celou noc“. V práci ho mám diskrétně, zvedám jen služební hovory a školu jen mimo jednání, ještě nikdy to nebylo tak urgentní. Víkend je ještě horší, většinou v pátek telefon někam odložím a v neděli, když si nařizuji budíka, koukám, kdo psal/volal a případně odpovím. Víkend je pro nás rodinná záležitost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.