Vloni jsem koupila rozinkový strom Amelanchier alnifolia "Cusickii" u Starkla. Poté jsem v jedné internet. diskusi četla, že plody z tohoto keře nejsou chutné. Doporučovali jinou odrůdu, kterou Starkl nemá - Amelanchier lamarckii. Máte někdo některý z těchto keřů? Chutnají Vám plody?
A stejný problém s Goji - kustovnicí čínskou. Koupila jsem taktéž u Starkla a v podobné diskusi se dočetla, že odrůda, kterou Starkl prodává, v Čechách prý nedozrává. Pokud někdo poradí chutné odrůdy kanadských borůvek budu také velice ráda. Za všechny rady a zkušenosti předem děkuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.