| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ještě něco, když jsem se rozhodla pro kočičku, dala jsem si sama sobě sumu, kterou jsem za ni byla ochotna zaplatit a tuto sumu nabízela - "chovatelům" - a stalo se mi, že jsem také dostala velice nevybíravý dopis, co si vůbec myslím a co si to dovoluji.. Kdyby jim doopravdy šlo o zvířata, zajímali by se více, v jakých budou žít podmínkách, jestli jsem ochotna a schopna jim dát a zaplatit péči, kterou mohou potřebovat - to nikoho nezajímá, jen aby dostali svůj požadovaný obolos..

Množitelé - toto jsou množitelé... cena klesne v okamžiku, kdy "dostatečně namnoží"... kdy je trh přesycen.. a tak si vytvoříme skupinu lidí, u kterých tato činnost bude OK a ostatní ukamenujeme a označkujeme. Cílem je udržet dostatečně dlouho na trhu danou cenu a mít odbytiště pro oficiální množitele..

Za mého dětství se kočky dávaly zadarmo a ty ušlechtilé něco stály, ale dnes je to naprosto zcestné, kam se ceny vyšplhaly..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.