| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Margrit, to je zase, jako bys ty nevnímala, co ti tady celou dobu píšu. Jasně jsem řekla, že má nabídka ceny byla dostatečná z pohledu pokrytí nákladů. Jenže tady se ceny neodvíjejí od nákladů, jinými slovy od výdajů na chov - oni chtějí nehorázně vydělat..

Takže pokud by chtěl chovatel pokrýt tyto své náklady a mít přiměřený zisk, tak má nabídka byla naprosto dostatečná.

Jak si jinak vysvětlit, že chtějí za kočku i 40 tis. Kč?? 15 je normální cena?
Toto jsou množitelé.. těm se nehodí, když někdo skutečně prodává za náklady...

Ale to jsou mé názory, ty máš své - a necháme si to každá, jak to máme v hlavě, ano??

Jinak jsem už psala, že jsem měla papírového psa, velice nadějného - a při té příležitosti jsem měla možnost v praxi nahlédnout mezi "chovatele" - ti si setsakra hlídali, aby mezi sebe někoho nepustili a aby finanční toky za štěňata šly právě k nim.. aby na trhu nebyl dostatečný počet žádaných štěňat a tak mohli své ceny udržet vysoko. Tady jsem získala své zkušenosti o byznysu se zvířaty..

Takže si nyní s klidem vezmu zvíře od lidí, které si prověřím a o kterých vím, že ta zvířata mají rádi, jsou členy jejich rodiny a nějaké papíry jsou mi ukradené.. Jde mi o to, aby tam byl vztah a láska..

Jo, taky jsem zažila "chovatele", kterému pes neprošel na bonitaci (kvůli zubům) - okamžitě ho zavrhl, stal se pro něj bezcenným a prostě se ho zbavil.. Tohle jsi měla na mysli, že je to pravé ořechové? Ano, i tohle jsou "náklady na chov".. No, pro mě ale ne.. prostě mám jiné názory..

Ale díky, docela fajn téma na blog někdy v budoucnu.. :)

Jinak za chvíli odjíždím s kočkou na operaci, podle veterináře se to může dostat i přes 20 tis. Kč - to jen pod čarou, aby bylo jasno, jak to mám se zvířaty a penězi..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.