| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Záleží na tom, jaké je to zboží. Mám e-shopy dva. Jeden je s klasickým zbožím "vezmu z regálu a zabalím", tam je odeslání do dvou dnů od objednávky. Pak mám ale i e-shop se zbožím, které je "živé", jeho zabalení obnáší mnohem víc, než sundání z regálu a strčení do krabice, a tam dodací lhůta je delší, má to své důvody. Např. když se podíváš na prodejce růží, cibulovin, stromků atd., rozesílají rostliny v době k tomu vhodné, tj. od objednávky do odeslání může uběhnout delší doba, když zákazník objedná v období, které zasílání/sázení neumožňuje, nebo naopak v období, kdy je extrémně zvýšená poptávka. Já to mám v tom obchodě se "živým" zbožím podobně, na mnoha místech to tam uvádím a vysvětluju, stejně se ale najdou mraky lidí, co se diví, že dodávka není do druhého dne a že když jim dojde potvrzovací mail že "zboží bude odesláno tehdy a tehdy", tak to znamená, že skutečně až tehdy a ne zítra, a ničemu nepomůže, když se na to budou obden ještě ptát mailem a telefonem. To však samozřejmě nic nemění na věci, že při jakémkoli kontaktu je prvotní nutností slušnost ze strany obchodníka.
Pokud se jedná o "hotové neživé věci" tam bych očekávala odeslání co nejdřív po objednání/zaplacení.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.