| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici FN Brno, Obilní trh

Já rodila na obilňáku 11.2.2005 Musím moc pochválit personál na porodním oddělení. Paní porodní asistentka Kateřina Malá byla prostě skvělá. Až budu mít fotky, přinesují nějakou společně s velkou čokoládou. Měla jsem indukovaný porod, který byl po 10 hodinách ukončen císařským řezem kvůli poloze hlavičky miminka. Měla jsem epidurální anestezii a tak jsem byla celou dobu při vědomí. Sestřičky na porodním sále byly velmi hodné a celou dobu se mnou komunikovaly, abych byla v klidu, že je vše v pořádku. Kristinka se narodila v pořádku, měla jenom malé říznutí na hlavičce, ale to spravily 3 stehy. Horší to ale bylo na oddělení šestinedělí. Rivalita mezi sestrami dětskými a ženskými byla do očí bijící. Přinesla jsem si sebou bomboniéru, že ji dám nějaké milé sestřičce až budu odcházet, ale nedala jsem ji nikomu. Měla jsem asi smůlu, ale sestřičky byly většinou poměrně dost neochotné a netrpělivé. Také se mi nelíbilo pozdvižení, když měla přijít velká vizita. Připadala jsem si jak na pionýrském táboře. Jeden den přiběhla sestra, vynadala nám že máme nepořádek, musely jsme okamžitě všeho nechat a uklidit všechno tak, aby na stolcích nic neleželo a vše bylo schováno ve skříni. Sociální zařízení bylo docela v pohodě, ale upozorňuji, že je nutné přinést si vlastní toaletní papír. Na záchodech nic takového není. Návštěvy byly ve všední dny od 15:00 do 17:00, ale pokud jste potřebovali vyjímku, aby tatínek mohl přijít v jinou dobu, byly sestry velice nepříjemné a dělaly s tím velké potíže. (stalo se to mojí spolupacientce). Na jednu stranu je to správné, že braly na všechny stejný metr, ale na druhou stranu jsme jenom lidi a slušné chování ještě nikoho nezabilo. Byla jsem moc ráda, že už jdu domů. Být tam o pár dnů déle asi bych se zbláznila. Takže závěrem, porodní oddělení bych ocenila na 1 s hvězdičkou, poporodní tak na horší 3. Ale záleží na tom, na jakou padnete směnu. Já holt měla smůlu. Eva

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.