Přidat odpověď
Monty, tak já ty kroužky fakt beru jako možnost, kde si může dítě vyzkoušet všechno možné, aby poznal, co ho bude bavit...protože ne vždycky mají rodiče možnosti a čas dítěti všechny možné aktivity ukázat...a každý nemá hromadu známých, kteří by dělali všechno možné a mohli ho do toho uvést...a třeba můj syn v předškolním věku tyhle aktivity odmítal, do žádného kroužku by nechtěl, ani moc nechápal, co to je...a teď, když už začíná mít o spoustu věcí zájem a sám si o kroužky začíná říkat, tak já prostě nemám čas to všechno zkoušet s ním....a spoustu věcí ani neumím, takže to nechám někomu, kdo tomu rozumí a dokáže to těm dětem ukázat...neberu kroužky jako hlídárnu, ale jako možnost, aby si vyzkoušel něco, co já mu ukázat neumím a nestíhám, když jsem v práci...na mateřské by bylo času dost, jenže to zase on neměl o většinu z toho zájem...začíná ten zájem projevovat až teď, když začal chodit do školy....a to já už chodím do práce a toho času tolik není....a pak jsou věci, které on spíš vezme od cizích lidí a v kolektivu podobně nadšených dětí, zatímco se mnou by se do toho nepustil...
Předchozí