| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Souhlasím s váma, ale nepsala jsem, že chodíme někde ve výšce nebo oknem, jak tu někdo psal - dům je ve svahu, lešení je z chodníku ke vstupním dveřím, takže jakoby dorovnává terén, je max tak 80cm nad zemí, pak nad schody, široké je skoro metr a půl, je to první patro pro další patra, takže mě ještě taky děsí ty čtyři nebo kolik patet lešení nad náma. Na náhradu bydlení se zeptat můžu, ale co jsem zjišťovala, tak volné byty jsou jen v tomhle domě, nevím, kam jinam by nás mohli "dát". Takže to lešení prostě budu muset zkousnout, dát na děti úplně maximální pozor (nejmenší do šátku, větší za ruku, ještě větší za druhou nebo samo s dohledem nebo největší za ruku a k šátku ještě jedno do náruče...). Nezbývá mi než doufat, že se nic nestane. Minimalizuju ty situace. Pokud to půjde, tak aspoň na pár dnů odjedu, zkouším to nějak dát dokupy. Vaše názory beru jako podporu toho, že to vidím dobře já ~R^a ne ti, kteří říkají - lešení, normálka... randál, normálka... čurbes, normálka ~q~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.