| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

....nedá mi to - to o těch blbých názorech...v určité míře blbý a zcestný názory mají i ti, kteří se nějak projevují veřejně a ovlivňují a manipulují s (víc či míň vlastním názorem vědomě či nevědomě) masami lidí.
A není to cíleno na tebe, myslím to obecně.
TO mi přijde silné a nebezpečné.

Ad k rodině.cz - Je hrozně fajn, když se může člověk vymluvit a upustit páru, ale tady opravdu poslední dobou číhá pár nicků, aby si zchladilo žáhu a vyreagovalo vlastní nespokojenost dotyčného převálcovalo. Možná jim to působí potěšení nebo zdání vlastní velikosti a dokonalosti - též myslím úplně obecně, čistě jako zamyšlení k tématu.

Jinak jsem se tu setkala se strašně moc zajímavými věcmi, lidmi, názory, poznatky, způsoby třeba mně vzdáleného přístupu k životu a dostala jsem dost dobrých rad.

Zvláštní server, jen si ho člověk nesmí brát moc osobně - ale to se dá snad postupně naučit.
A jde to, pokud tedy člověk není moc na dně. Když je, mohou ty útoky skončit klidně nějakou katastrofou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.