to se mi nestalo. Po prvním porodu jsem byla v absolutní euforii, tři dny jsem nespala a jen jsem se na dceru dívala. Od 15. dne jsem byla v nemocnici zpátky, v bezvědomí, o malou se starala mamka. Po uzdravení jsem se snažila, co jsem mohla, ale náš vztah to prostě poznamenalo. Podruhé, to byla naprostá a absolutní láska na první pohled a moje děťátko za odměnu. Miluju obě dvě své děti, ale cítím sama, že to mezi námi je s každou z nich prostě jiné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.