Bavorské vdolečky jsou záležitost školních jídelen, podobně jako UHO. U nás jsou vdolky smažený, ale z jinýho těsta a placatý, velký, tlustý cca 1,5-2 cm. Ty bavorský vdolečky se chutí i konzistencí podobají spíš koblihám, vdolky jsou spíš sušší a neovoněné (narozdíl od bavorských vdolečků se do vdolkového těsta nedává tuk a rum).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.