Mám jeden dotaz ohledně dělení majetku mezi dva sourozence.Bohužel nám nedávno odešla maminka a zůstal po ní byt ve kterém teď žiju se svojí drahou polovičkou.Bydlím v něm již 30 let a bratr přes 20 let žije jinde a ani tam nemá TP.Jen pár dní po smutné zprávě jen tak nadhodil že si byt rozdělíme napůl alé já že budu jeho uživatelkou. Bojim se tahanic a problémů ohledně toho ale myslím si že bych měla mít nárok na poměrně větší část i s ohledem že rekonstrukce nás stála přes 600tis atd.Jsem zlá nebo bych měla mít větší nárok ohledně bytu kde žiju se svou rodinou a on bydlí jinde? Nechci byt prodávat ale nechci bydlet v něčem co nebude moje. Peníze na vyplacení rozhodně nemám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.