to odležení se týká těst, co se dělaly dřív. Sledovala jsem to v nějakém pořadu na ČT. To byla těsta,která se zadělávala bez tuku a mohla být v chladu x měsíců a pak se tam nějaké ingredience teprve zapracovávaly. Já mám úplně jiné těsto, dává se tam 250 g medu a šlehá se s vejci, máslem a cukrem a pak se tam teprve sype mouka. A ty perníčky jsou opravdu měkké hned.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.