| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moje skoro jedenactilete dcera ma dnes ve skole besidku, kde ma kazdy prostor ve tride neco predvest. Moje dcera zpiva ve sboru a rozhodla se zazpivat tri pisnicky. Vcera vecer, az uz byla v posteli mi ty pisnicky zazpivala. Ten vyber byl moc tezky, neni lehke zpivat pisne , ktere zpiva sbor s doprovodem, solo a a kapela. Objektivne to zpivala trochu falesne a strasne pomalu, spoustu slok. Pri jejim zpivani me napadlo, ze se klidne kluci muzou zacit smat a to bych ji neprala. Az dozpivala, tak jsem ji opatrne rekla, at to zpiva trochu rychleji a jen dve sloky od kazde pisne, ze je to moc tahle. V tu chvili zacala brecet, ze zpivat nebude, ze se ji kluci budou smat atd...Trvalo asi hodinu, nez se uklidnila, nez to nazkousela atd..
Jak jsem se mela zachovat?

- ano, mohli jsme to natrenovat driv, ale ja jsem ted mela jine myslenky, finisovala mi prace, vanocni pripravy, takze toto slo mimo me.

- kdyz dozpivala, mela jsem ji rict, ze je to krasne, i kdyz nebylo?

Opravdu se snazim, aby mela dcera dostatek sebevedomi, vim, ze je strasne nadana na vyrabeni a vytvarku, tam ji strasne moc chvalime a podporujeme. Co se tyce zpivani, zpiva hezky, ale zpevacka z ni nebude. Take me trochu nastvalo vcera, ze pokud chtela zpivat, tak si to sama dostatecne nepripravila a pak nas v noci takto trochu terorizovala - jsem moc tvrda matka, kdyz si myslim, ze pokud neco chces predvest, tak to musis sama natrenovat? Vim, ze ji ted hormony nekdy uplne ovladaji a drzim ji dnes palce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.