Přidat odpověď
Moje skoro jedenactilete dcera ma dnes ve skole besidku, kde ma kazdy prostor ve tride neco predvest. Moje dcera zpiva ve sboru a rozhodla se zazpivat tri pisnicky. Vcera vecer, az uz byla v posteli mi ty pisnicky zazpivala. Ten vyber byl moc tezky, neni lehke zpivat pisne , ktere zpiva sbor s doprovodem, solo a a kapela. Objektivne to zpivala trochu falesne a strasne pomalu, spoustu slok. Pri jejim zpivani me napadlo, ze se klidne kluci muzou zacit smat a to bych ji neprala. Az dozpivala, tak jsem ji opatrne rekla, at to zpiva trochu rychleji a jen dve sloky od kazde pisne, ze je to moc tahle. V tu chvili zacala brecet, ze zpivat nebude, ze se ji kluci budou smat atd...Trvalo asi hodinu, nez se uklidnila, nez to nazkousela atd..
Jak jsem se mela zachovat?
- ano, mohli jsme to natrenovat driv, ale ja jsem ted mela jine myslenky, finisovala mi prace, vanocni pripravy, takze toto slo mimo me.
- kdyz dozpivala, mela jsem ji rict, ze je to krasne, i kdyz nebylo?
Opravdu se snazim, aby mela dcera dostatek sebevedomi, vim, ze je strasne nadana na vyrabeni a vytvarku, tam ji strasne moc chvalime a podporujeme. Co se tyce zpivani, zpiva hezky, ale zpevacka z ni nebude. Take me trochu nastvalo vcera, ze pokud chtela zpivat, tak si to sama dostatecne nepripravila a pak nas v noci takto trochu terorizovala - jsem moc tvrda matka, kdyz si myslim, ze pokud neco chces predvest, tak to musis sama natrenovat? Vim, ze ji ted hormony nekdy uplne ovladaji a drzim ji dnes palce.
Předchozí