smutný to je i pro toho rodiče. být rodičem sourozenců v takovéto situaci, tak dokážu i předpovídat smutné konce jejich vztahu proto je docela rozumné rozdělit majetek i za života, co nejspravedlivěji ovšem co je to ta spravedlnost je vždycky otázka mě by přišlo spravedlivé byt prodat a zisk rozdělit na půl (jeden, aby v bytě bydlel a druhý ne asi nikoli). pokud by jeden přistoupil na splátky (navýšené např. o inflaci či úrok), tak je to také řešení. ale problém je, že ten se splátkami se může dostat do situace, kdy potřebuje peníze a ne splátky a druhý mu pak řekne tůdle... já to měnit nechci, byt ted by vstřícnost potřeboval zase ten druhý no konec konců prodejem bytu a získáním peněz si sourozenec s malým bytem a rodin. krizí může zaplatit na desítku let větší pronájem a žít s rodinou (dokud děti neodrostou) ve větším. mě přijde nejspravedlivější a nejméně problematické prodej bytu a rozdělení financí
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.