| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Byli jsme asi před 14 dny, s 8letým synem a jeho stejně starou kamarádkou...děti byly nadšené, mně se to taky líbilo...četla jsem jim popisky, poslouchali "sluchátko", byla tam spousta fotek, byly nadšené z modelu lodi, z "pravého" ledovce, na který si sáhly, je tam i maketa těch vodotěsných přepážek, v jednom místě je tam slyšet hluk strojovny....takže to bylo takové "zážitkové", ne jen fotky...na konci je bavilo hledat na tabuli, jestli jsme přežili nebo ne - při vstupu na výstavu dostaneš palubní vstupenku na jméno nějakého skutečného cestujícího....já jsem byla nějaká 35 letá paní, syn 9 týdenní miminko - holčička a kamarádka byla asi 35 letý pán, který cestoval 1.třídou, my jsme se synem byli ve 3.třídě...přežili jsme všichni.... Myslím, že si děti udělaly docela reálnou představu o co šlo a jak to tam vypadalo... Takže z mého pohledu to za ty peníze stálo, byli jsme ve všední den, kolem 14h, lístky jsme měli koupené dopředu přes Ticketportal a nečekali jsme vůbec a i uvnitř bylo volno, čekalo se jedině u některých exponátů, když jsme si je chtěli vyfotit...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.