| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Obejdu se bez toho, je spousta jinejch věci, které budu mít místo toho, už jsem tam byla. Ale moc bych tam chtěla zase a často na to myslím. A kdybych na to měla, nebyla by přece hanba tam jet? Ale Kudla tepe obojí, už to přání samo je nemravné a uskutečnění teprve. Vždyť to Kudla ke štěstí nepotřebuje, tak proč by měli ostatní? A kdo po něčem touží, rovnou se podle ní užírá. To mi na tom nesedí, připadá mi to nějak divné. To je mi přiznaná touha po desátý drahý kabelce tak nějak lidštější a upřímná, uvěřitelnějši."

Pruhovaná,

proboha, ale to přece není pravda!!

Já přece nikde netepu, když někdo po něčem touží, a nepíšu, že to přání je nemravné a jeho uskutečnění taky ~a~~a~~a~

Už jsem to tu mockrát napsala a stejně si to zas někdo vyloží po svým - to fakt píšu tak nesrozumitelně a je chyba na mým vysílači, nebo na něčím přijímači?

Já si myslím, že je fajn toužit po cestě do Izraele, a pokud po ní toužím a můžu ji realizovat, tak to mám udělat a užít si to. Sny se maj plnit, když to jen trochu jde.

Jestli něco tepu, tak to, že pokud jet do Izraele není zrovna v danou chvíli reálný, když to ten člověk pojedná ne v duchu, že se těší, jak pojede do Izraele, až si to bude moct dovolit, a užije si to tam, ale jak je blbý a nespravedlivý, že právě teď nemůže do toho Izraele jet.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.