Když to vezmu tak, že já jsem toužila po pravých nových džínách. Koupila jsem si je až za své peníze z brigády. Byly pekelně drahé a naši prostě nemohli koupit čtyřem dětem takhle drahou věc, takže jsem si tu touhu musela splnit sama.
Moje dcera takhle po ničem netouží. Když si něco přeje, je to pro nás zatím dostupné, tak to při nějaké příležitosti dostane. Ale mě přijde, že je to těšení. Touhu podle mě zatím nezažila. Alespoň o ničem teda nemluvila.
Ale vlastně jo. Jak jsem četla výš, tak dcera touží po pejskovi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.