| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Do zahraničí jsme nikdy nejezdili. Naši nebyli komunisti ani nikde žádné doložky nechtěli žádat o obecně něco po nich chtít. A druhak ani peněz nebylo moc.
Ale zážitky mám pěkné, i když asi takové "obyčejné".
Jezdili jsme pod stan. Jsme z Východních Čech, takže převážně tam.
Na Rozkoši se pořádně nedalo koupat, byly tam šílený sociálky, labutě nám lezly do stanu a když přišla průtrž mračen a my se probudili s hlavou v mokru, tak nás naši sebrali a odjeli jsme domů. Pak jsme se vrátili už pro suchý stan a asi i udělali nějaký výlet tam.
Další dovolená byla na Pastvinské přehradě tuším v roce 88, kdy nás tam stihla v noci veliká bouřka s rychlostí větru nad 100 km v hod, začaly padat větve na stany. Tak nás naši naložili uprostřed noci do auta a odvezli z dosahu stromů. Druhý den už bylo zase krásně. Pak jsme tam byli ještě jednou. Asi se mi ten kraj hodně zalíbil, vždycky když jsme s mým mužem projížděli Žamberkem, cítila jsem takový moc pěkný pocit, tak jsme si nakonec na přehradě koupili chatu ~s~
A potom ještě Frenštát pod Radhoštěm a Beskydy. Nám jako dětem bylo líto, že v kempu není koupání ( tehdy jsme měli kempy spojené jen s koupáním), tak nás naši vzali na koupaliště Sibérie a to fakt sibérie byla - voda měla 16 st ~t~
A hodně pěkný zážitek mám z koupaliště v Českém Těšíně, kde jsme asi 3 dny po sobě trávili čas. Nevlastní babička tam prodávala ve stánku, takže naši tam s ní celé dny kecali a my děti jsme celé dny byly naložený v bazéně. Nezapomenu na prudkou skluzavku, kterou tam měli. Když jsem ji sjížděla poprvé, měla jsem v očích smrt. ~t~
A pak výlet na Slovensko do Čadce, kdy jsem měla zvláštní pocit, že jsem u bratrů Slováků ~:-D
Jo a taky na těch Pastvinách jsem poprvé v životě na východní Němce viděla tanga ( plavky). Byl to docela poprask, u nás to nikdo neznal, všichni začali říkat: "Běžte se podívat na pláž, tam má ženská takový plavky, že má holou prdel" ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.