| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, nedokážu si sama poradit s nastalou situací a tak by mě zajímaly názory ostatních. Třeba někdo řešil podobný problém. Můj manžel ( jsme spolu 8 let z toho 2 roky v manželství) má jako svého jediného koníčka terčovou střelbu. S tím je spojeno vlastnictví několika pistolí a jedné pušky. Manžel se tomu opravdu věnuje, střílet chodí cca 2x týdně a občas jezdí i na závody atd. Sama zbraně nemusím, ale manžel je velmi zodpovědný a tak jsem mu to vždycky tolerovala. Nyní ale čekáme vymodleného potomka a já dostala strach, že se stane nějaké neštěstí a tak jsem mu navrhla, zda není čas dát to všechno pryč....Manžel to však velmi důrazně odmítl a řekl mi že, 1) Je to jeho jediný koníček, který má rád, 2) I vzhledem k současné situaci ve světě chce mít doma zbraň a za 3) Že jsem hysterická a že je maximálně opatrný a nic se nemůže stát. Uznávám, že opravdu zodpovědnějšího člověka, než je MM neznám a zbraně vždycky ihned po příchodu domů ukládá do trezoru, ale stejně z toho jednoduše nemám dobrý pocit. Jsem opravdu hysterická a mám to nechat plavat a spoléhat na manželovu zodpovědnost? Nebo bych měla na manžela tlačit? Děkuji za názory!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.