| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Libiku,
jak to mám prosím nechat být, když se mě to týká a dost už to nezvládám?

Taky nemůžeš srovnávat běžného (je mi blbý psát "normálního") truchlícího a člověka, který je sobecký manipulátor a celý život si jede po svém a okolí jen psychicky vysává. Nemám problém poskytnout rameno a vyslechnout stesky, naprosto chápu, že je to těžký. Naopak jsem po mamce možná až moc altruistická.
Možná se tě to dotýká moc osobně a cítíš z mých příspěvků, jakoby mě obtěžoval a já po něm chtěla, aby se choval jako "chlap", atp.
Mám problém s tím, že pokračuje v tom, co dělal celý život mamce (manipuloval, citově vydíral, atd.) a nechci převzít její roli, protože cítím, že mě to začíná pohlcovat. Kdybych věřila, že se tak chová, protože se s tím nějak potřebuje srovnat, neřešila bych to.

Jinak díky za názor s psychiatrem. Já jsem myslela, že v jakýmkoliv psychicky špatným stavu můžou nějaký léky pomoct zmírnit ty hnusný stavy a pocity a je to lepší, než se v tom brodit a utápět.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.