Já ho dělala nedávno. Našla jsem na netu recept na zapečený patizon. Do namazaného pekáče naskládat brambory na plátky, patizon, třeba i lilek, dýni, cuketu, prosolit, dát bylinky, česnek, prokápnout olivovým olejem a vlastně ještě nakrájet rajčata a navrch posypat strouhaným sýrem. Je to dobré teplé i studené a vlastně i dietní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.