Tak jako ostatní budoucí maminky jsem se rozhodovala zda rodit v Bohunicích nebo na Obilňáku. Vyhráli to Bohunice, protože se mi zdál personál příjemnější. Dodnes děkuji tomuto rozdodnutí. Přenášela jsem a tak můj porod byl vyvolaný a v porodnici jsem strávila 3 dny před narozením mého syna. Celou dobu (mimo noci) mohl být se mnou manžel. Samotný porod je pro mě ten nejkrásnější zážitek. Porodní asistentka p.Hrušková byla velmi ochotná a příjemná, pan primář nás přišel povzbudit, což mě taky dodalo sebedůvěry. Na novorozeneckém oddělení byly velmi příjemné sestřičky, kterým hlavně vděčím za to že jsem Filípka mohla bez obtíží dlouho kojit. Nejlepším doporučením je to, že v srpnu očekáváme druhý přírustek a já ani o jiné porodnici nepřemýšlím. Ještě jednou bych ráda všem poděkovala a brzy naschledanou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.