Hmmm, zase jsem si početla, díky. Jsem docela překvapená nozory některých. Učím 17 let a za celou dobu nevím o sobě ani žádném kolegovi, že by byli až taková "monstra", jak jsou někteří kantoři popisováni. Patrně ale ještě pořád takoví existují, když máte s takovými zkušenost. Dost dobře nechápu, proč si vedení takové lidi drží. Poznala jsem za svoji praxi tři ředitele a všichni se uměli vždy "neumětelů" zbavit. Vedení má vždy přehled o schopnostech a neschopnostech těch podřízených. Naše vedení se vždy lidí, kteří neměli ve školství co dělat, zbavili. A je to tak dobře.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.