| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moje rodiče naštěstí hlášky moc nepoužívali, mamce to bylo protivné, protože jich měla z dětství až až od babičky a otec nějak nehovořil vůbec :-).

I když, něco bylo, mamka používala - když se nebudeš učit, tak budeš v Mosilaně navíjet nitě - hrozba ale nezaúčinkovala, asi navíjení nití nebyl dostatečně ponurý profesní osud pro desetileté dítko. Otec max na mě ječel, jestli jsem slepá - velice vhodné přirovnání pro někoho, kdo měl asi 6 dioptriíí.

Ale u babičky jsem si toho užila až až. Nejvíc mě ale asi poznamenala dědova hláška - kdo to sní první je král, kdo polslední, ten je hovnivál. Nevím, jestli mě chtěl jako chronického nejedlíka nějak motivovat ke konzumaci pokrmů, ale jíst tak nějak pomaleji a kultivovaně jsem se naučila až v dospělém věku a pořád občas hltám jako o závod. Stejně jsem si to jídlo akorát nacpala do žgraně jako křeček a potom přemýšlela, co s ním...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.