| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Jenže lepší je dřív začít léčbu, hlavně tam, kde je ještě poměrně dobrá šance.
Léčba je práce (to se mnohým nechce) a trvá dlouho a chce trpělivost (komu by se chtělo)."

Ano, přesně to si taky myslím, a taky, při vší úctě, že "z cizího krev neteče" - ten, kdo radí, si případné následky neponese - zvláště mě to zaráží u lidí, kteří deklarují mnohem hlubší neřešené (nebo možná už neřešitelné) problémy, a PŘESTO sami tento chirurgický řez nevolí.

Já nejsem v žádném případě příznivec "přežívání" v dlouhodobě nevyhovujícím trýznivém vztahu "jen" kvůli penězům nebo "aby si člověk nepohoršil", ale rozvod vnímám jako krajní řešení situace, o jejíž nápravu jsem se buď pokusila (pokud jsme si nerozuměli), případně pokud by ten druhý udělal něco hrozného, co by nedalo odpustit a nedalo by se s ním už pak žít, ne jako první krok v momentě, kdy je to člověk, se kterým mám děti, žiju s ním x let a najednou se mi něco přestane "zdát", navíc bez důkazů. ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.