| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Monty, brýle se řešily dříve dost. Já sama brýloun s tlustými skly a s rodiči vybranými obroučkami (šílenými) jsem si užila označení brýloun častou. Ale je fakt, že nikdo mě nešikanoval, spíš jsem byla cizími dětmi tak označovaná, jako brýloune pojď sem a podobně. Ale já když se vidím na fotkách, tak bych se šikanovala sama~d~. Já měla ještě odstávající ucho (hodně), jedno oko o dost zvětšené brýlemi oproti druhému, myší vlásky a předkus. Ale ono stačí, když dítě samo ty brýle nesnáší a jiné dítě je komentuje, jen ve smyslu ty, co máš ty brýle. Tak nějak tě to vyčlení od ostatních. Což mě nevadilo, já se cítila jiná vždy, ale zapadla jsem kamkoliv. Na prvním stupni jsem měla vždy za nejlepší kamarádku třídní krasavici (postupně 3 rozdílné holčičky, 2x se mi odstěhovaly) a dělala klukům poslíčka, co vyřizoval milostné vzkazy. Na druhém stupni jsem měla pořád tu stejnou třídní krasavici a ta byla "zadaná" od prvního stupně, tak jsem byla podplácena marně odmítnutými ctiteli.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.