| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Radikálně bych hned neřešila. Hlavně teď před Vánocemi. Mám tři malé děti, práci na ŽL - momentálně hlavní pracovní sezona, bez babiček.. dokonce teď nastoupil manžel na OČR. Nevím z které do které, a lidi trvají na odeslání věcí ihned. Ale naznala jsem že už to nezvládám a na MMB napsala vzkaz, že odesílám balíky až po novém roce. A je klid.

Taky se mi několikrát stal na MMB renonc, jednou shoda jmen, jednou jsem se nějak špatně pochopily při komunikaci mailem. Vykradli mi auto s balíky. Ztratila jsem jednu várku podacích lístků odložených v tom autě...atd. Dost často si přečtu mail, řeknu si, že odpovím zachvíli protože nerada odpovídám z mobilu a nakonec zapomenu odpovědět celkově.

Jednou mě fakt vydeptala ženská kvůli padesátikoruně, dle jejích slov jsem na nošené věci kterou jsem jí poslala přehlédla pididírečku ve švu. Já s dítětem na JIPCe, ona mi vyhrožovala policií, napsala tři negativní hodnocení....

Na MMB můžeš napsat vždycky, oni jí napíši nahoru na stránku červeně vzkaz od tebe a dál řešit že se ti paní neozývá přes správce.
Nevyvozovala bych předčasné závěry. Třeba je prodávající jenom v předvánočním stresu~6~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.