| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Z+2 - jo, možná jsem hodná...jenže od je odmalička taky dost přemýšlivé dítko, každou křivdu si pamatuje, často nestačím koukat, jaké dospělé rozumy z něj padají...je trochu nestandardní...není to s ním jednoduché... Jinak, co myslíš tím, že musí pocítit, že to přehnal, s tou vrácenou fackou? Jak to má pocítit jinak, než že mu to řeknu? Co bys udělal? A není prvňák, je už ve třetí... Jinak vím taky, že tresty u nás nemají smysl, však já ho taky obvykle nijak promyšleně netrestám, když mu nějaká přiletěla, tak to bylo čistě instinktivní, z bezmoci...vím, že je to špatně...a že to žádný efekt nemá...to víme snad už odjakživa - nátlak ani tresty na něj nikdy neplatily... Momentálně zkouším nechat to být, když není ochotný mi s něčím pomoct, tak ho nenutím, ale holt asi nebudu mít čas ani chuť potom pomoci zase já s něčím jemu...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.