Piggy, já jsem asi měkká, ale pamatuju si, jak mě prudily výlety s rodinou ve věku 14ti let - naštěstí mě nenutili a jsem jim za to vděčná. To samé teď předávat svým dětem. A nedělám to proto, že se jich bojím nebo ustupuju nebo já nevím co, ale proto, že je mám ráda a podle mě si zaslouží trávit volný čas podle svých představ (pokud je to zákonné :D ). Poroučet jim a odebírat elektroniku, to nikdy nic dobrého nepřinese. Maximálně odebrat elektroniku, když se nesoustředí na učení a vydat, až bude naučeno - ale to u nás naštěstí není potřeba...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.