| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tutenstein pri precteni dotazu mne napadlo uplne to same.Vnimani reality je u kazdeho jine.

Dcera treba hodne na zakladce pouzivala takove to : Vsichni to maji jen ja ne..... Asi si tak v danou chvili pripadala.Pak jsme probraly spoluzaky a zjistily, ze treba jen tri danou vec maji a ona si uvedomila, ze opravdu neni jedina.Ted uz jsem to dlouho neslysela.

Nebo syn prijde ze skoly ,ze s nim nekdo nemluvi, tak probereme situaci a clovek zjisti ,ze dotycny mel spatny den a problem treba s nekym uplne jinym.A druhy den prijde, ze uz je vse vporadku.

Tak vsechno co mi rikaji jim uplne neverim ale vestsinu jo a kdyz se mi to nezda, tak se situaci snazim prijit na kloub.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.