Ano, zrovna jsem chtěla psát obdobný recept, který mám z Itálie. Dává se tam teda 2 g droždí na 500 g mouky a 2 lžíce oleje. Kouzlo je v tom, že to těsto uhněteš a šoupneš minimálně na 24 hod do lednice, mísíš studenou vodou. V lednici může být i 4 dny. Já dávám míň droždí i do normálního pečiva- buchet, dalamánků a nechávám v lednici dlouho kynout. Takové recepty mám od babičky. Je to pak líp stravitelné, Angrešt by jistě vysvětlila, co se tam děje s lepkem a pod. Před zpracováním aspoň půl hodiny předem vytáhnout z lednice.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.