Premier Inn ma taky cenu hotelu za pokoj nezavisle na počtu osob (možná jsem to napsala nesrozumitelně). Co se tyce dopravy, tak cenovy rozdil mezi 2. a 3. zonou je cca 1,1 libry denně, to je v ceně ubytovani a dopravy zanedbatelná položka. Ja zas mam opakovanou dobrou zkušenost s Premier Inn, koukala jsem na všechny řetězce, i ten co píšeš, a v předstihu koupíš PremierInn za 50-60 liber na noc i hotely v 1.zóně, takovou nabídku jsem opravdu nenašla ani přímo na stránkách jiných hotelů.
Snídani (anglickou) v ceně jsem neviděla, jen u nekterych typu ubytovani kontinentalni. My platíme vždy těch cca 30 liber za noc, teď naposledy to bylo 91 liber za 3 noci (sobotní noc je většinou dražší, nedělní nejlevnější). Jednou jsme ani neměli objednané snídaně a kupovali si je v tom obchodaku, co jsem psala, a na pokoji je set na přípravu kávy a čaje, a kazdy den vsechno doplnují. Ale pak jsme snidane jednou vyzkoušeli a myslím, že se vyplatí, super výběr a moc dobré. http://www.premierinn.com/gb/en/why/food.html Ale cenu za ubytování to pochopitelně posune nahoru.
Kazdopadně te moc zdravim a znovu děkuji za tip na Sky garden, listky už mám vytisklé a moc se těšíme. Dost se po nich zaprášilo, za pár dní byly pryč