Kazdy máme u postele vypínač, který vypne stropní světlo v ložnici. Chtěla bych satnu nebo vestavěné skříně na oblečení mimo ložnici, vstáváme každý jindy a pokud si večer nepripravime oblečení, manžela nebo mě to vždy vzbudí. Pokud je to možné, tak velká předsíň, výprava do školy v dlouhé úzké předsíni je o nervy všech. A v našem bytě mi opravdu chybí police uz zabudovana do stěny, v pronajatém bytě jsem ji měli podél cele vany, byla obložena kachlicky a daly se na ni odložit mýdla, sampony, hračky a nemuseli jsme to mít na okraji vany.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.