| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Služba mne zaujala, už jsem něco i zaklikala, ale nakonec jsem zjistila, že není pro mě. Vařím ze základních surovin, takže si bohatě vystačím s Lidlem a trhem, kde je vše čerstvé, mám na to čas, u pokladny jsem teda půl hodiny nestála několik let.

V Česku pokud si vzpomínám rozváží hlavně Tesco, které jsem bojkotovala kvůli podvodům v trvanlivosti výrobků, šmírovacímu Tesco klubu a kvalitě celkově, stejně tak mám averzi vůči "rohlíku", nesnáším, když se někdo takto arogantně vyjadřuje o své pracovní síle.

Tady, kde žijeme podobná služba funguje taky, ale jak jsem si všimla sortiment není kompletní a právě ty "speciality" pro které musím občas vlézt do nějakého mega shopu nemají. Hlavní město, dovoz zdarma, ceny jako v obchodě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.