Přidat odpověď
Tady se pece z hladke mouky a z ruznych smesi (ted posledni leta). Jelikoz jsem nic neumela, tak mi to neprislo. Behem let jsem si vymyslela nase oblibene pecivo, mistni pecu taky nekdy, ale to spis umeji deti. Ted mi vlastne pecivo z hrube a polohrube mouky nechutna zas tak moc. Oblibene zemle, kterym deti rikaly "maslaky" a "sejraky", chutnaji jinak, kdyz je pecu u dcery v Rakousku a vlastne nezmizej tak rychle, jako kdyz je pecu tady. Ani mne zas moc nechutnaji. Deti taky nevari a nepecou podle receptu, vari zdrave, ryby, zeleninu, ekologicke (=z domova to ani nemaji, ze jo). Zvlast syn vari vyborne, na Univerzite na koleji dal dohromady skupinu bydlicich a sefoval jim - varili lacina jidla pro kolem 100 bydlicich vecere a krabicky, cili se tim taky on i jeho slecna uzivili (tady neni menza). Tvrdi, ze varil "moje" jidla, teda nevim asi jaky. Ja se ted ucim delat rybi jidla, aby se mi ryba nerozpadla, protoze oni o maso zas tak nestoji.
Ale tema bylo o knedlikach, ze jo.
Předchozí