Přidat odpověď
Jo je to tahle. Používám to tedy roky. Mám už několikátou.
Tak ono to samozřejmě chladí, ale je vidět, třeba práv na tom másle, že ta konsistence postupně měkne, prostě tvrdý jako z klasické lednice to po celou dobu nevydrží, tak možná den dva.
Takže s vajíčky by mně to nenapadlo riskovat, ale možná jsem jen přehnaně opatrná. Prostě pití, nebo i to máslo nejhůř zteplá, ty vajíčka jsem tedy přiznávám nikdy raději neriskovala.
Mimochodem taky to má v kempu tendenci občas vypadávat, ty přípojky.
Ale tak ono je to asi jedno, nechci se točit v diskuzi jak dlouho komu co vydrželo studený v kempové lednice. Teplotu jsem tam, nikdy neměřila, takže kolik tam bylo.
Co jsem chtěla říct je, že pokud by byla možnost zvolím pro sichr ty vajíčka pasterizovaný, nerozbitný.
Předchozí