Přijde mi pokrytecké pohoršovat se nad přístupem "košile-kabát", když ho de fakto všichni denně používáme (vzala bys oběd svému dítěti a dala ho bezdomovci? nebo mu odepřela peníze na kroužek a zaplatila místo toho tomu bezdomovci na týden ubytování)?
Od tohoto přístupu (dávám a pomáhám jen tolik, aby mě to nezničilo) ke komentářům "chcípni" je ještě HODNĚ daleko.
Pro mě je celá tahle záležitost přesně o tomhle - jak pomoct skutečně potřebným, abychom se tím sami nezničili. (A jak rozpoznat lidi, kteří opravdu utíkají a budou se dle svých možností snažit nedělat potíže, od těch, kteří té pomoci zneužijí a dělat potíže mají přímo v popisu práce)?
A opravdu si nemyslím, že by to bylo uvažování hodné jakékoli dehonestace.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.