| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A Anett, ty si myslíš, že to dítě neví, kdy si určitý výchovný akt zasloužilo a nedokáže si uvědomit, zda je opravdu zasloužený?
Myslím, že jste se dostaly někam k týraným dětem, které jsou tak trestané, že už chudinky ani nevědí, co je přiměřené a co ne...a jsou závislé na svých trýznitelích a milují je bezvýhradně :-).tak jsi to myslela, že?
To už jsme se dostaly trošku přes čáru, ne?

Pokud máte velmi hodné děti, rozumné a reagující "měkce" i na lehkou domluvu (taková jsem byla i já a vlastně i moji oba sourozenci, než začal brácha utápět naštěstí přechodně žal v hospodě), je to super...a je jasné, že si pěkně přizvukujete, jak je to fajn řešit všechno vysvětlením a domluvou a dohodou.
Všechno a vždycky...tak ano, u nás je to tak v 99.9% případů...popsala jsem jeden, který se vymkl a je z toho debata o týraném "děcku".
U cizích dětí ani vnoučat jsem "násilí" nepoužila nikdy, a to ani zvýšení hlasu, krom tedy školního prostředí. Tam to nebylo o násilí, ale spíš o občasném zvýšení hlasu...

Hele, já jsem zvědavá, jestli vám to přesvědčení vydrží fakt až do smrti, nebo se někdy dostanete do situace, kdy budete muset sáhnout taky k takovému trochu akčnějšímu řešení.
Nikdy neříkej nikdy a já dostala od života nejvíc právě toho, od čeho jsem se takhle urputně distancovala...~;).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.